Vanaf 21 oktober repareert Repair Café Delft iedere 1e en 3e zaterdag van de maand weer bij Delfshove (Pieter van Foreest), Vorrinkplein 99.   

Afgelopen zomer hebben we met veel plezier gerepareerd op de locatie van stichting Stunt. Nu het kouder wordt zijn we blij dat we weer terecht kunnen op de locatie Delfshove. Daar zitten we – terug van weggeweest – op de begane grond. Het zal er gedurende de wintermaanden behaaglijker zijn dan in de grote hal van Stunt. Ook is de bereikbaarheid beter voor inwoners in en rondom de Delftse binnenstad. Intussen blijven we ook gewoon repareren op de nieuwe locatie van het Science Centre, die vanuit Delft Zuid weer makkelijk te bereiken is.

De locatie Delfshove van Repair Café Delft is geopend van oktober t/m maart op iedere eerste en derde zaterdag van de maand, van 11 uur tot circa 14 uur. Zie de AGENDA voor de preciese data en tijden.

Hoe kom je er?

Ga op de Papsouwselaan naar de Troelstralaan en dan naar rechts over de brug naar het Vorrinkplein, met in de hoek de ingang van het gebouw. 

De ingang bevindt zich op het binnenplein achter het gebouw, rechts van de kleine Jumbo supermarkt.