Vanaf zaterdag 6 augustus repareren we ook weer regelmatig bij het TU Delft Science Centre. Dat is op hun nieuwe locatie in “De Bouwcampus” aan de Van der Burghweg 1, gebouw 26. Repair Café Delft kan daar gebruik maken van een prachtige nieuwe werkplaats. We verwelkomen je er graag bij de ingang aan de voorzijde op de Van der Burghweg 1. (De achteringang aan de Van Mourik Broekmanweg is niet toegankelijk.) Bezoekers kunnen, wanneer ze even moeten wachten, plaatsnemen in de café-ruimte rechts, waar voor een bescheiden bijdrage koffie, thee en taart verkrijgbaar is. 

Dus, heb je een kapot voorwerp?
Zoals keuken-, beeld-, geluid- of computerapparatuur, 
maar ook defect speelgoed, textiel, fietsen of meubels etc.  

Weggooien? Welnee!
Neem je reparatie mee
naar het Repair Café!

Aanmelden vooraf is al enige tijd niet meer noodzakelijk. Wil je wat zekerder zijn dat we een plekje en tijd voor je hebben, dan raden we wel aan om je zo vroeg mogelijk vóór de volgende bijeenkomst hier aan te melden.  

In principe proberen we vanaf nu weer iedere eerste en derde zaterdag van elke maand vanaf 11 uur open te zijn op één en vaak twee locaties. De Repair Café locatie bij Stichting Stunt is tot en met september ook geopend. Zie de agenda op deze website voor de exacte openingstijden. 

 

Met de fiets, OV of te voet bereik je de vooringang van het gebouw van het TU Delft Science Centre het makkelijkste vanaf de Mekelweg. Kom je via de Schoemakerstraat dan loop of fiets je over de Van der Burghweg om het gebouw heen naar de vooringang waar je ook je fiets kan neerzetten.


Kom je met de auto, dan ga je via de Schoemakerstraat en zet je de auto op het parkeerterrein “P Sports” aan de Van Den Broekweg. Op de zaterdagen kan je hier gratis parkeren. Vervolgens loop je over de brug schuin naar de vooringang van gebouw 26.