Als je mee wilt helpen als vrijwilliger, scroll dan even naar beneden.
 

Aanmelden reparatie

Als je iets te repareren heb, vragen we je om dat hieronder aan te melden.
Dat voorkomt wachtrijen en teleurstellingen en zo kunnen we ons beter voorbereiden.

We repareren elke eerste en derde zaterdag van de maand (zie Agenda) van 11:00 uur tot circa 14:00 uur. Kan je niet op een bepaalde dag of tijd, geef dit dan aan bij je aanmelding.

Direct na ontvangst van je aanmelding sturen we je hiervan een bevestiging. E-mails komen soms helaas terecht in de spam-folder. Heb je op de vrijdagmiddag vóór de reparatiedag nog geen bericht van ons gezien dan raden we je aan om je spam-folder te checken.

Vragen in het formulier zonder * kan je desgewenst overslaan. Als je foto’s hebt die kunnen helpen bij de voorbereiding van de reparatie kun je die apart opsturen naar reparaties@repaircafedelft.nl. Gebruik dan wel het e-mail adres dat je ook in de aanmelding vermeldt.

Enkele dagen vóór de betreffende reparatiebijeenkomst krijg je van ons een e-mail met daarin de tijd en locatie waarop je met je reparatie wordt verwacht. We vragen je daarin ook om te bevestigen dat je dan zult komen.

Je e-mailadres, naam en eventuele andere privégegevens worden alleen bekend bij de organisatoren van Repair Café Delft en bij de reparateur die je reparatie ter hand neemt. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt als er contact opgenomen moet worden in relatie tot die reparatie.

Aanmelden als vrijwilliger

Click here for an English version.

Handige en kundige vrijwilligers gezocht!

Steeds meer bezoekers weten de weg te vinden naar het Repair Café in Delft. We repareren iedere 1e en 3e zaterdag van de maand op twee locaties. Extra hulp van deskundige vrijwilligers kunnen we goed gebruiken! Ben je nog niet heel deskundig, dan leren we je graag de kneepjes van het vak. 

Ben je handig met elektrische apparaten, met audio, video, speelgoed, meubels, of op de naaimachine? Het Repair Café gaat voor duurzaam. En het is er altijd gezellig. Ook wanneer een reparatie niet slaagt blijft het leuk en dankbaar werk. Heb je interesse om één of twee maal per maand een paar uur te komen helpen? We geven je graag een rondleiding om te laten zien wat er zoal te doen is en hoe we te werk gaan.

Laat het ons weten via info@repaircafedelft.nl.

 

Zegt ‘t voort!    Zegt ‘t voort

Repair Café Delft is geopend op iedere 1e en 3e zaterdag van de maand, vanaf 11 uur tot circa 15 uur. De locaties en de openingstijden voor bezoekers vind je in de Agenda op repaircafedelft.nl.

Ook vrijwilligers zijn welkom die de functie van gastvrouw/heer willen vervullen. In deze rol zorg je voor koffie en thee of heet je de bezoekers welkom en fungeer je als aanspreekpunt voor bezoekers en reparateurs in het Repair Café.

Je kunt je belangstelling om eventueel vrijwilliger te worden doorgeven aan de organisatoren van Repair Café Delft door een bericht te sturen naar info@repaircafedelft.nl.