Op zaterdag 21 oktober is het weer International Repair Day. Op deze dag zetten we reparatie wereldwijd in het zonnetje. Thema is dit jaar ‘Repair for everyone’ oftewel: repareren is voor iedereen!

 


In Nederlandse filmhuizen gaat deze week een nieuwe jeugddramaserie van de EO en NPO Zappelin in première. De Cinekid film gaat over Saïd (6) en Anna (7) die dagelijks te vinden zijn in de Repair Shop van Saïds ouders. Terwijl kapotte spullen daar met goed gereedschap een tweede kans krijgen, lossen de kinderen op creatieve wijze hun eigen problemen en probleempjes op. Saïd en Anna draait op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober om 13:45 uur in het Delftse filmhuis Lumen. Voorafgaand, op zaterdagochtend 21 oktober, repareert Repair Café Delft vanaf 11 uur, naast de locaties Science Centre en Delfshove, met een beperkt aantal reparateurs ook in de foyer bij filmhuis Lumen.  

Wil je zaterdag de 21e, voorafgaand aan de film Said en Anna graag geholpen worden in de foyer bij Lumen, meld je (kleine) reparatie dan aan met onderstaande knop en zet bij de opmerkingen dat je voorkeur uitgaat naar de locatie Lumen. Meld je je niet tijdig aan, en is het deze zaterdag erg druk, dan helpen we je graag op een volgende eerste of derde zaterdag op één van de andere locaties.