Click here for an English version. 

Handige en kundige vrijwilligers gezocht!

Steeds meer bezoekers weten de weg te vinden naar het Repair Café in Delft. We repareren iedere 1e en 3e zaterdag van de maand op twee locaties. Extra hulp van deskundige vrijwilligers kunnen we goed gebruiken! Ben je nog niet heel deskundig, dan leren we je graag de kneepjes van het vak. 

Ben je handig met elektrische apparaten, met audio, video, speelgoed, meubels, of op de naaimachine? Het Repair Café gaat voor duurzaam. En het is er altijd gezellig. Ook wanneer een reparatie niet slaagt blijft het leuk en dankbaar werk. Heb je interesse om één of twee maal per maand een paar uur te komen helpen? We geven je graag een rondleiding om te laten zien wat er zoal te doen is en hoe we te werk gaan.

Laat het ons weten via info@repaircafedelft.nl.

Zegt ‘t voort!    Zegt ‘t voort

Repair Café Delft is geopend op iedere 1e en 3e zaterdag van de maand, vanaf 11 uur tot circa 15 uur. De locaties en de openingstijden voor bezoekers vind je in de AGENDA op repaircafedelft.nl.

Ook vrijwilligers zijn welkom die de functie van gastvrouw/heer willen vervullen. In deze rol zorg je voor koffie en thee of heet je de bezoekers welkom en fungeer je als aanspreekpunt voor bezoekers en reparateurs in het Repair Café.

Je kunt je belangstelling om eventueel vrijwilliger te worden doorgeven aan de organisatoren van Repair Café Delft door een bericht te sturen naar info@repaircafedelft.nl.