Vanaf 4 juli 2020 staat de achterdeur
bij het Science Centre weer een stukje open.

Door versoepeling van de coronamaatregelen zag Repair Café Delft in juli weer kans om samen met bezoekers kapotte voorwerpen te gaan repareren. Uiteraard nog op kleine schaal, met de nodige beperkingen en de eerste maanden alleen nog op de locatie Science Centre, Mijnbouwstaat 120. Vanaf zaterdag 19 september is er ook een Repair Café op de locatie Stunt, Vulcanusweg 307. 

Dus …
Weegooien? Welnee!
Neem je reparatie mee
naar het Repair Café!

Vanaf juli zijn iedere eerste en derde zaterdag van de maand naar verwachting circa negen van onze reparateurs aanwezig. Om voldoende afstand te kunnen houden is het aantal gelijktijdige bezoekers gesteld op maximaal acht. Reparaties moeten daarom van te voren worden aangemeld.

Na je aanmelding laten we je uiterlijk de vrijdag ervoor per e-mail of telefonisch weten of en wanneer je welkom bent. Zo proberen we wachttijden zo kort mogelijk te houden. Kom je zonder aanmelding en zonder bevestiging van ons dan is de kans dat we je die dag kunnen helpen helaas niet groot. 

We maken bij het Science Centre gebruik van een werkplaats en aparte ingang rechts achter in het gebouw. Zodat bezoekers van het Repair Café en de bezoekers van de Science Centre tentoonstelling van elkaar gescheiden blijven. Zie hiervoor de onderstaande plattegrond en volg de aanwijzingen ter plaatse. We vragen je meegebrachte voorwerpen goed schoon te maken. Dat kan ook ter plaatse. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht maar wordt wel aangeraden. Bij aanmelding word je gevraagd om in te stemmen met de maatregelen zoals die in het gebouw gelden. Je kunt ze hier lezen op de website van het Science Centre. Heb je gezondheidsklachten dan dien je thuis te blijven.

Locatie Repair Café Delft op iedere eerste en derde zaterdag van de maand, van ca. 11 uur tot ca 14 uur:

⇒ Science Centre, Mijnbouwstraat 120.

  • De nieuwe Sebastiaansbrug is klaar voor gebruik. Kom je met de auto dan hoef je dus niet meer om te rijden. Het verkeer op de Mijnbouwstraat is nu weer tweerichtingsverkeer. Parkeergelegenheid is er aan de achterkant van het gebouw. Neem daarvoor de inrit links of rechts van het gebouw.
  • Het Repair Café wordt nu gehouden in de workshop-ruimte1, rechts achter in het gebouw. Gebruik niet de hoofdingang van het Science Centre zelf maar loop, fiets of rijd om het gebouw heen naar de ingang aan de rechterkant.

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
Kijk hier voor meer info op de site van het Science Centre.