Je kunt je hier aanmelden voor 17 oktober, locatie Science Centre.

Voortaan elke eerste en derde zaterdag.

Door versoepeling van de coronamaatregelen zag Repair Café Delft in juli weer kans om samen met bezoekers kapotte voorwerpen te gaan repareren. Voortaan zijn iedere eerste en iedere derde zaterdag van de maand naar verwachting circa acht van onze reparateurs aanwezig op de locatie Science Centre. Om voldoende afstand te kunnen houden is het aantal gelijktijdige bezoekers gesteld op maximaal zeven.
Reparaties moeten daarom van te voren worden aangemeld.

Voor 3 oktober is het maximum aantal aanmeldingen in het Science Centre bereikt. Klik hier om je aan te melden voor de locatie Stunt. Als je je hieronder aanmeldt kom je op de wachtlijst voor het Science Centre voor 17 oktober. 

Na je aanmelding laten we je uiterlijk de vrijdag ervóór per e-mail weten of en wanneer je welkom bent. Zo proberen we wachttijden kort te houden. Kom je zonder aanmelding of zonder bevestiging van ons, dan is de kans dat we je die dag kunnen helpen helaas niet erg groot.

Weegooien? Welnee!
Neem je reparatie mee
naar het Repair Café!

We maken gebruik van een werkplaats en aparte ingang rechts achter in het gebouw. Zodat bezoekers van het Repair Café en de bezoekers van de Science Centre tentoonstelling van elkaar gescheiden blijven. Zie hiervoor de onderstaande plattegrond en volg de aanwijzingen ter plaatse. We vragen je meegebrachte voorwerpen goed schoon te maken. Dat kan ook ter plaatse. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht maar wordt wel aangeraden. Bij aanmelding word je gevraagd om in te stemmen met de maatregelen zoals die in het gebouw gelden. Je kunt ze hier lezen op de website van het Science Centre. Heb je gezondheidsklachten dan dien je thuis te blijven.

Locatie Science Centre Repair Café Delft,
op iedere eerste en derde zaterdag van de maand, van ca. 11 uur tot ca 14 uur:

⇒ Science Centre, Mijnbouwstraat 120.

  • Het Repair Café wordt nu gehouden in de workshop-ruimte 1, rechts achter in het gebouw. Gebruik niet de hoofdingang van het Science Centre zelf maar loop of rijd om het gebouw heen naar de ingang aan de rechterkant.
  • Neem hiervoor de inrit links of rechts van het gebouw.

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
Kijk hier voor meer info op de site van het Science Centre.