Vanaf eind september 2020 iedere eerste en derde zaterdag ook
bij stichting Stunt, Vulcanusweg 307 Delft. 

De medewerkers en organisatie van stichting Stunt en de vrijwilligers en het bestuur van het Repair Café Delft zijn zeer verheugd met de opening van een nieuwe locatie van het Repair Café. Vanaf nu zijn bezoekers ook hier elke eerste en derde zaterdag van de maand welkom met hun reparatie.  

Iedere 1e en 3e zaterdag van de maand hopen wij hier weer met naar verwachting circa acht reparateurs aanwezig te zijn. Om voldoende afstand te kunnen houden is het aantal gelijktijdige bezoekers gesteld op maximaal acht. Reparaties moeten daarom ook voor deze locatie van te voren worden aangemeld.

Na je aanmelding laten we je uiterlijk de vrijdag voor het repair café per e-mail weten of en wanneer je welkom bent. Zo proberen we de wachttijden kort te houden. Kom je zonder aanmelding of zonder bevestiging van ons dan is de kans dat we je die dag kunnen helpen helaas niet erg groot. 

Weegooien? Welnee!
Neem je reparatie mee
naar het Repair Café!

We maken bij Stunt gebruik van de ruimte achter in de grote hal. Zie hiervoor de onderstaande plattegrond en volg de aanwijzingen ter plaatse. We vragen je meegebrachte voorwerpen goed schoon te maken. Dat kan ook ter plaatse. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht maar wordt wel aangeraden. Bij aanmelding wordt je gevraagd om in te stemmen met de maatregelen zoals het aanhouden van anderhalve meter afstand tot elkaar. Heb je gezondheidsklachten dan dien je thuis te blijven. 

Locatie Stunt van Repair Café Delft,
op iedere eerste en derde zaterdag van de maand, van 11 uur tot ca 14 uur:

⇒ stichting Stunt, Vulcanusweg 307.

  • Stunt is gevestigd op de Vulcanusweg, langs het spoor, ruim 100 meter ten noorden van het station Delft Campus (voorheen Delft Zuid). 
  • Parkeergelegenheid is er langs de Vulcanusweg. 
  • Het Repair Café wordt gehouden in de grote hal achter in het gebouw. Bezoekers kunnen zich daar melden.

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
Kijk hier voor meer info op de site van stichting Stunt.