Besmettingen moeten omlaag, passende maatregelen nodig.

Op 2, 12 en 26 november 2021 waren er weer persconferenties, waarin Mark Rutte en Hugo de Jonge vertelden over hoe het gaat met het coronavirus. Omdat weer meer mensen besmet raken wordt iedereen gevraagd: 

  • ο  meer aandacht te hebben voor de basisregels,
  • ο  bij het lopen door publieke gebouwen (zoals universiteiten) een mondkapje te dragen,
  • ο  je coronatoegangsbewijs en ID-kaart te laten zien, ook op doorstroomlocaties
        bij evenementen zoals het Repair Café.  

 

 

Alweer nieuwe regels?

Wij van Repair Café Delft hebben onze huisregels erop aangepast en vragen onze bezoekers: 

Neem je QR code, ID-bewijs en een mondkapje mee naar ’t Repair Café!

“Onze locaties zijn ingericht als doorstroomlocaties waarbij bezoekers en medewerkers van het Repair Café voldoende afstand kunnen houden en gezorgd wordt voor voldoende frisse lucht. Vanaf 6 november 2021 heeft de rijksoverheid ook voor deze locaties het tonen van een coronatoegangsbewijs verplicht gesteld. Bij verplaatsing binnen publiek toegankelijke gebouwen zoals universiteiten geldt bovendien weer een mondkapjesplicht. Maar als je zit, mag het mondkapje af.”

We verwachten dat alle medewerkers en bezoekers de verantwoording nemen voor de eigen gezondheid en daartoe de basisregels en andere maatregelen naleven. Bovendien verzoeken we eenieder vriendelijk doch dringend om samen met elkaar en met ons als organisator, de verantwoording te nemen om elkaars gezondheid te beschermen. Wanneer of zolang er geen coronatoegangsbewijs is getoond zullen medewerkers en bezoekers in ieder geval de basisregels in acht moeten nemen, zoals de 1,5 meter en het dragen van een mondkapje in de gangen. In sommige gevallen kan besloten worden een reparatie naar buiten te verplaatsen. Wanneer de bezoeker of medewerker geen veilige optie ziet kan de reparatie bij ons Repair Café helaas niet doorgaan. 

 

Reparaties graag vooraf aanmelden.
Vul daarvoor het formulier in dat verschijnt als je klikt op onderstaande knop.


Na aanmelding krijg je uiterlijk op de vrijdag vóór de bijeenkomst
een e-mail met de tijd waarop je verwacht wordt. 

 

We maken op de Mijnbouwstraat 120 gebruik van de werkplaats achter in het gebouw en een aparte ingang rechts achter. Bij Stunt wordt gewerkt achter in de grote hal. Op beide locaties wordt goed geventileerd. Zie voor een routebeschrijving onderstaande plattegronden en volg de aanwijzingen ter plaatse.

 

Mijnbouwstraat 120 (v/h Science Centre).

  • Het verkeer op de Mijnbouwstraat is al enige tijd weer tweerichtingsverkeer. Parkeergelegenheid is er aan de achterkant van het gebouw. Neem daarvoor de inrit links of rechts van het gebouw. Het Repair Café wordt gehouden in de werkplaats achter in het gebouw. Gebruik niet de voormalige hoofdingang van het Science Centre zelf, maar loop, fiets of rijd om het gebouw heen naar de ingang aan de rechterkant.

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
Kijk hier voor meer info op de site van het Science Centre.

 

⇒ stichting Stunt, Vulcanusweg 307.

  • In de maanden december en januari worden er geen Repair Café bijeenkomsten gehouden bij Stunt in verband met de kou. 
  • Stunt is gevestigd op de Vulcanusweg, langs het spoor, ruim 100 meter ten noorden van het station Delft Campus (voorheen Delft Zuid). 
  • Parkeergelegenheid is er langs de Vulcanusweg. 
  • Het Repair Café wordt gehouden in de grote hal achter in het gebouw. Bezoekers kunnen zich daar melden.

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
Kijk hier voor meer info op de site van stichting Stunt.