Het oude of nieuwe normaal. 
Doe maar normaal, dan doe je gek genoeg. Zo luidt de typisch Hollandse uitdrukking.

Elke eerste en derde zaterdag van de maand kan je weer bij ons terecht! 

Nadat per 25 september de meeste corona-maatregelen zijn ingetrokken, gaan we ook met het Repair Café op weg naar normaal. Oud of nieuw, dat mag je zelf invullen. Dit betekent dat bezoekers ook zonder aanmelding weer welkom zijn met kapotte spullen. Maar, aanmelding vooraf blijft mogelijk en heeft de voorkeur. Vooraf aangemelde reparaties worden ingepland op een tijdstip en bij een reparateur. De kans dat je geholpen wordt en niet lang hoeft te wachten is zo veel groter. Bovendien geeft het de reparateur de mogelijkheid om vooraf wat onderzoek te doen naar het te repareren voorwerp.

Dus …
Weggooien? Welnee!
Neem je reparatie mee
naar het Repair Café!

Iedere eerste en derde zaterdag van de maand staan op de locaties Stunt en Science Centre tussen 11:00 uur en ongeveer 14:00 onze reparateurs weer klaar om je te helpen met defecte spullen. 

Reparaties graag vooraf aanmelden om de wachttijden kort te houden.
Vul daarvoor het formulier in dat verschijnt als je klikt op onderstaande blauwe knop.


Na aanmelding krijg je uiterlijk op de vrijdag vóór de bijeenkomst
een e-mail met de tijd waarop je verwacht wordt. 

Verder verzoeken we je om meegebrachte voorwerpen goed schoon te maken. Bij aanmelding word je gevraagd om in te stemmen met onze huisregels en maatregelen zoals die in het gebouw gelden. En sorry, we schudden nog geen handen. Heb jij, of één van je huisgenoten, gezondheidsklachten, dan dien je thuis te blijven. Dat geldt ook als jij of één van je huisgenoten afgelopen 10 dagen in een gebied geweest is waarvoor code oranje of rood geldt.

De locaties zijn ingericht als doorstroomlocaties waarbij bezoekers en medewerkers van het Repair Café voldoende afstand kunnen houden en gezorgd wordt voor voldoende frisse lucht. Hierbij geldt geen verplichte inzet van coronatoegangsbewijzen.

We maken bij het Science Centre gebruik van de werkplaats achter in het gebouw en een aparte ingang rechts achter. Bij Stunt wordt gewerkt achter in de grote hal. Op beide locaties wordt goed geventileerd. Zie voor een routebeschrijving onderstaande plattegronden en volg de aanwijzingen ter plaatse.

 

 Science Centre, Mijnbouwstraat 120.

  • Het verkeer op de Mijnbouwstraat is al enige tijd weer tweerichtingsverkeer. Parkeergelegenheid is er aan de achterkant van het gebouw. Neem daarvoor de inrit links of rechts van het gebouw. Het Repair Café wordt gehouden in de werkplaats achter in het gebouw. Gebruik niet de hoofdingang van het Science Centre zelf, maar loop, fiets of rijd om het gebouw heen naar de ingang aan de rechterkant.

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
Kijk hier voor meer info op de site van het Science Centre.

 

⇒ stichting Stunt, Vulcanusweg 307.

  • Stunt is gevestigd op de Vulcanusweg, langs het spoor, ruim 100 meter ten noorden van het station Delft Campus (voorheen Delft Zuid). 
  • Parkeergelegenheid is er langs de Vulcanusweg. 
  • Het Repair Café wordt gehouden in de grote hal achter in het gebouw. Bezoekers kunnen zich daar melden.

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
Kijk hier voor meer info op de site van stichting Stunt.