We zijn weer open!

Je kunt je nu aanmelden voor 15 augustus!


Zaterdag 15 augustus 2020 staat de achterdeur
bij het Science Centre weer een stukje open.

Door versoepeling van de coronamaatregelen ziet Repair Café Delft vanaf begin juli weer kans om samen met bezoekers kapotte voorwerpen te gaan repareren. Uiteraard nog op kleine schaal, met de nodige beperkingen en deze maanden alleen nog op de locatie Science Centre, Mijnbouwstaat 120.

Dus …
Weegooien? Welnee!
Neem je reparatie mee
naar het Repair Café!

Zaterdag 15 augustus zijn er naar verwachting circa negen van onze reparateurs aanwezig. Om voldoende afstand te kunnen houden is het aantal gelijktijdige bezoekers gesteld op maximaal acht. Reparaties moeten daarom van te voren worden aangemeld.

We laten je op vrijdag 14 augustus of uiterlijk zaterdagochtend 15 augustus per e-mail of telefonisch weten of en wanneer je welkom bent en proberen wachttijden zo kort mogelijk te houden. Kom je zaterdag zonder aanmelding en zonder bevestiging van ons dan is de kans dat we je die dag kunnen helpen helaas niet groot. 

We maken gebruik van een werkplaats en aparte ingang rechts achter in het gebouw. Zodat bezoekers van het Repair Café en de bezoekers van de Science Centre tentoonstelling van elkaar gescheiden blijven. Zie hiervoor de onderstaande plattegrond en volg de aanwijzingen ter plaatse. We vragen je meegebrachte voorwerpen goed schoon te maken. Dat kan ook ter plaatse. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht maar wordt wel aangeraden. Bij aanmelding word je gevraagd om in te stemmen met de maatregelen zoals die in het gebouw gelden. Je kunt ze hier lezen op de website van het Science Centre. Heb je gezondheidsklachten dan dien je thuis te blijven.


De mogelijkheid om via Facebook reparaties aan te bieden blijft nog bestaan.

Zie hiervoor ons eerdere bericht van 27 april j.l.


Locatie Repair Café Delft op 15 augustus 2020, van ca. 11 uur tot ca 14 uur:

⇒ Science Centre, Mijnbouwstraat 120.

  • De nieuwe Sebastiaansbrug is klaar voor gebruik. Kom je met de auto dan hoef je dus niet meer om te rijden. Het verkeer op de Mijnbouwstraat is nu weer tweerichtingsverkeer. Parkeergelegenheid is er aan de achterkant van het gebouw. Neem daarvoor de inrit links of rechts van het gebouw.
  • Het Repair Café wordt nu gehouden in de workshop-ruimte1, rechts achter in het gebouw. Gebruik niet de hoofdingang van het Science Centre zelf maar loop, fiets of rijd om het gebouw heen naar de ingang aan de rechterkant.

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
Kijk hier voor meer info op de site van het Science Centre.

 

 

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

NIEUWS

AGENDA
Deze maanden zijn in Delft de volgende
Repair Café bijeenkomsten gepland.

BEPERKT WEER OPEN:

Zaterdag 15 augustus 2020 van 11 - 14 uur
Science Centre: Mijnbouwstraat 120
Reparaties hier online aanmelden.

Zaterdag 5 sept. 2020 van 11 - 14 uur
Science Centre: Mijnbouwstraat 120
Binnenkort kan je hier online aanmelden.

Zaterdag 19 sept. 2020 van 11 - 14 uur
Science Centre: Mijnbouwstraat 120

Zaterdag 3 oktober 2020 van 11 - 14 uur
Science Centre: Mijnbouwstraat 120


VOORLOPIG AFGELAST:

Zaterdagen t/m september 2020
Delfshove: Vorrinkplein 99
Bijeenkomsten in het gebouw van Pieter van Foreest kunnen voorlopig nog niet doorgaan.Filmpje van student Eline