Al enige tijd was Repair Café Delft op zoek naar een tweede geschikte locatie die wat dichter bij het centrum ligt. Omdat in de zomermaanden twee van de locaties in Delft Zuid waren. 

Met blijdschap kunnen we hier laten weten dat de directie van Stanislas vmbo mavo Delft ons op zaterdagen een mooie, ruime werkplaats ter beschikking stelt, gelegen aan de Krakeelpolderweg 1. 

Bezoekers en vrijwilligers kunnen er de ingang aan de Pootstraat gebruiken. Zo kan je zowel te voet, met de fiets als met de auto bij de werkplaats komen. Die is gelegen aan de grote binnenplaats. Om veilig te kunnen repareren is de elektriciteitsvoorziening op de locatie aangepast. We danken de gemeente Delft voor de financiële steun die daarvoor nodig was.  

Vanaf zaterdag 6 april 2024 wisselen we onze ‘winterlocatie’ Delfshove weer in voor de ‘zomerlocatie’ Stunt. Voor zaterdag 20 april verhuizen we onze spullen van Science Centre naar de Krakeelpolderweg voor de zomermaanden. Vanaf oktober tot en met maart willen we dan weer repareren op de locaties Science Centre en Delfshove. We streven ernaar elke maand twee bijeenkomsten te blijven doen op minimaal twee locaties. Of dat in de toekomst meer of minder wordt zullen we ieder jaar opnieuw beoordelen. 

Klik hier voor een routebeschrijving.