We wensen iedereen een gelukkig, gezond en heel 2020! Het Delfts Repair Café heeft weer een druk en succesvol jaar achter de rug. Uit het groeiend aantal reparaties blijkt dat repareren steeds meer gaat leven onder de mensen. En daar gaat het ons ook om.

Ook heeft zich afgelopen jaar een aantal nieuwe enthousiaste vrijwilligers bij ons aangemeld. Daar zijn we erg blij mee. Volgende maand zullen we meer melden over de cijfers van 2019 en mogelijke plannen voor 2020. 

Aanstaande zaterdag, 4 januari, gaan we er al weer met z’n allen en met frisse moed tegenaan. 

Weegooien? Welnee!
Neem uw reparatie mee
naar het Repair Café!

De vrijwilligers van Repair Café willen je graag helpen bij het repareren van kapotte voorwerpen zoals computer, keuken-,  beeld- of geluidsapparatuur en ook speelgoed, textiel,  fietsen, meubels enz..

Reparaties kunnen op zaterdag 4 januari zonder afspraak worden aangeboden tussen 11:00 en 14:00 uur op onze twee locaties:

⇒ Science Centre, Mijnbouwstraat 120.

  • De nieuwe Sebastiaansbrug is nog niet klaar! Let op de omleidingsborden. Zie ook de afbeelding hieronder. Parkeergelegenheid is er aan de achterkant van het gebouw.
  • Het bezoeken van het Repair Café is gratis. Wilt u dit combineren met een bezoek aan het Science Centre dan kan dit al vanaf € 4 per kind. Kinderen t/m 6 jaar gratis. Zie info op www.sciencecentre.tudelft.nl.
  • Deze afbeelding toont de huidige omleiding voor autoverkeer. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Bovenstaande afbeelding toont de huidige omleiding voor autoverkeer. 
Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
Kijk hier voor meer info op de site van het Science Centre.

 

 

 ⇒ Delfshove/Pieters Kamerhuis aan het Vorrinkplein 99 te Delft