Locatie Science Centre van Repair Café Delft, is geopend op iedere eerste en derde zaterdag van de maand, vanaf 11 uur tot ca 14 uur. Zie de Agenda voor de preciese data en tijden.

⇒ Science Centre, van der Burghweg 1

 

Met de fiets, OV of te voet bereik je de vooringang van het gebouw van het TU Delft Science Centre het makkelijkste vanaf de Mekelweg. Kom je via de Schoemakerstraat dan loop of fiets je over de Van der Burghweg om het gebouw heen naar de vooringang waar je ook je fiets kan neerzetten.


Kom je met de auto, dan ga je via de Schoemakerstraat en zet je de auto op het parkeerterrein “P Sports” aan de Van Den Broekweg. Vervolgens loop je over de brug schuin naar de vooringang van gebouw 26. Voor laden en lossen kan je je auto tijdelijk ook parkeren aan de achterzijde naast de invalide-parkeerplaatsen (Van Mourik Broekmanweg). Bij onze balie is zonodig een plateau-wagentje voor het vervoer van grotere voorwerpen. 

 

Parkeren: In het weekend kan je gratis parkeren op het parkeerterrein “P Sports”. De slagboom staat dan open en er is meestal meer dan genoeg plek. Dit is terrein van de TU-Delft en valt niet onder de zone waar het maandag t/m zaterdag van 12 -24 uur betaald of vergunning parkeren is.
Tref je de slagboom gesloten, dan kan je deze openen met een bankpas, zonder dat er geld van je rekening wordt afgeschreven.