Waarom wachten op de politiek?

Verduurzaam de wereld, begin bij jezelf. Het Repair Café is er 10 jaar geleden ook mee begonnen. Gaat u hier ook mee akkoord? 

Fijn circulair bezig zijn door kapotte spullen zelf, of met hulp, te repareren. Wereldwijd creëren wij met z’n allen heel veel elektronisch afval. De Global E-Waste Monitor verwacht dat de hoeveelheid van deze e-waste voor 2020 de 50 miljoen ton per jaar passeert. In 2016 werd daar maar 20% (8,9 miljoen ton) van gerecycled, terwijl er uit al dat afval naar schatting voor zo’n 48 miljard euro aan waardevolle grondstoffen gewonnen zou kunnen worden (zoals goud, zilver, koper, platina en palladium).

 

 

Zaterdag 2 februari is Repair Café Delft weer geopend. 

Doet de computer, de printer, uw beeld- of geluidsapparatuur het niet meer of is er iets kapot aan speelgoed, textiel, keukenapparatuur enz.. De vrijwilligers van Repair Café staan zaterdag klaar om te helpen bij de reparatie.

Weggooien? Welnee!
Neem uw
 reparatie mee naar het Repair Café.

Reparaties kunnen zaterdag 2 februari 2019 worden aangeboden tussen 11:00 en 14:0uurop twee locaties:

 

⇒ Science Centre, Mijnbouwstraat 120.

  • Komt u met de auto, dan vindt u om het gebouw heen, aan de achterkant, parkeerruimte. 

 

   →⇒ Delfshove/Pieters Kamerhuis aan het Vorrinkplein 99 te Delft

  • Komt u met de auto, houdt er dan rekening mee om te rijden via de achterkant van winkelcentrum de Hoven. Door wegwerkzaamheden kan je de Troelstralaan momenteel niet inrijden vanaf de zijde van de Papsouwselaan. Voetgangers en fietsers kunnen er wel langs.

 

Een bezoek aan het Repair Café is gratis. Wilt u dit combineren met een bezoek aan het Science Centre dan kan dit al vanaf € 4 per kind. Kinderen t/m 6 jaar gratis. Zie info op www.sciencecentre.tudelft.nl.

  • Science Centre, Mijnbouwstraat 120:
    Aan de achterkant van het gebouw is ook parkeergelegenheid.

  • Delfshove/Pieters Kamerhuis aan het Vorrinkplein 99 te Delft: