Welkom in de wereld van de unlockdown.

 

Elke eerste en derde zaterdag van de maand kan je weer bij ons terecht!

Nadat in juni stap 3 en 4 van het openingsplan zijn gezet, meldden we met veel plezier dat Repair Café Delft haar deuren weer open zet. Om te beginnen op kleine schaal, met een beperkt aantal bezoekers en reparateurs en tot half juli alleen op de locatie Science Centre. Vanaf zaterdag 17 juli kon je ook weer terecht op de locatie Stunt. 

Dus …
Weggooien? Welnee!
Neem je reparatie mee
naar het Repair Café!

Iedere eerste en derde zaterdag van de maand staat er weer een groep van onze reparateurs klaar om je te helpen met defecte spullen. Om voldoende afstand te kunnen houden is het aantal gelijktijdige bezoekers per locatie gesteld op maximaal acht.

Reparaties moeten van te voren hier worden aangemeld.
Vul daarvoor het formulier in dat verschijnt als je klikt op onderstaande blauwe knop.


Na je aanmelding hoor je uiterlijk de vrijdag vóór de bijeenkomst per e-mail of en zo ja hoe laat je welkom bent. Zo proberen we de wachttijden kort te houden. Kom je zonder bevestiging van ons, dan is de kans helaas heel klein dat we je die dag kunnen helpen. 

We maken bij het Science Centre gebruik van de werkplaats en aparte ingang rechts achter in het gebouw. Bij Stunt wordt gewerkt achter in de grote hal. Op beide locaties wordt goed geventileerd. Zie voor een routebeschrijving onderstaande plattegronden en volg de aanwijzingen ter plaatse.

We vragen je meegebrachte voorwerpen goed schoon te maken. Bij aanmelding word je gevraagd om in te stemmen met de maatregelen zoals die in het gebouw gelden, zoals voldoende afstand houden.  En dus, sorry, schudden we nog geen handen. Heb jij, of één van je huisgenoten, gezondheidsklachten, dan dien je thuis te blijven. Dat geldt ook als jij of één van je huisgenoten afgelopen 10 dagen in een gebied geweest is waarvoor code oranje of rood geldt. 


De locaties van Repair Café Delft zijn alleen toegankelijk na aanmelding vooraf,
op iedere eerste en derde zaterdag van de maand tussen ca. 11 uur tot ca. 14 uur:

 Science Centre, Mijnbouwstraat 120.

  • Het verkeer op de Mijnbouwstraat is weer tweerichtingsverkeer. Parkeergelegenheid is er aan de achterkant van het gebouw. Neem daarvoor de inrit links of rechts van het gebouw. Het Repair Café wordt gehouden in de werkplaats achter in het gebouw. Gebruik niet de hoofdingang van het Science Centre zelf, maar loop, fiets of rijd om het gebouw heen naar de ingang aan de rechterkant.

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
Kijk hier voor meer info op de site van het Science Centre.

 

⇒ stichting Stunt, Vulcanusweg 307.

  • Stunt is gevestigd op de Vulcanusweg, langs het spoor, ruim 100 meter ten noorden van het station Delft Campus (voorheen Delft Zuid). 
  • Parkeergelegenheid is er langs de Vulcanusweg. 
  • Het Repair Café wordt gehouden in de grote hal achter in het gebouw. Bezoekers kunnen zich daar melden.

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
Kijk hier voor meer info op de site van stichting Stunt.