Regionaal Repair Café zondag 12 febr. in De Papaver

Zegt het voort! 

In Pijnacker-Nootdorp en Delft, en ook op andere plekken in de regio, zijn vrijwilligers van de Repair Café’s geregeld actief om dingen die stuk zijn weer aan de praat te krijgen. Eenmalig slaan ze hun handen ineen om op een gezamenlijke locatie met elkaar een groot reparatiecentrum te maken.
Dat gebeurt op zondag 12 februari in het Duurzaamheidscentrum De Papaver in Delft. Medewerkers van de Repair Café’s van Nootdorp, Pijnacker, Delft en Den Haag komen dan samen naar de Korftlaan 6 in Delft, en dan ook nog op zondag, als tegemoetkoming aan mensen die op de gebruikelijke zaterdag niet kunnen. Het Repair Café is op die dag van 13 tot 16 uur geopend.

U bent van harte welkom met alles wat het niet meer doet en nog wel te repareren lijkt. Wegdoen kan altijd nog!! Met alle soorten reparaties kun je bij het Repair Café terecht, zoals elektrische apparaten, maar ook speelgoed en textiel. Samen met de reparateurs ga je hiermee aan de slag!

Tijd en plaats: zondag 12 februari a.s. van 13.00-16.00 uur in de Papaver aan de Korftlaan 6 in Delft! Zie ook www.papaverdelft.nl

Voor meer informatie over dit extra Repair Café in De Papaver kunt u contact opnemen met Joyce de Haan, Repair Café Nootdorp, of Peter Backer, Repair Café Delft.

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

AGENDA

De komende maanden zijn in Delft de volgende Repair Café bijeenkomsten gepland:

Zaterdag 7 juli 2018

Science Centre: Mijnbouwstraat 120
reparaties aanmelden van 11.00 tot 13.30 uur

Delfshove: Vorrinkplein 99
reparaties aanmelden van 11.00 tot 13.30 uur


Zaterdag 4 augustus 2018

Science Centre: Mijnbouwstraat 120
reparaties aanmelden van 11.00 tot 13.30 uur

Delfshove: Vorrinkplein 99
reparaties aanmelden van 11.00 tot 13.30 uur


Zaterdag 1 september 2018

Science Centre: Mijnbouwstraat 120
reparaties aanmelden van 11.00 tot 14.00 uur

Delfshove: Vorrinkplein 99
reparaties aanmelden van 11.00 tot 14.00 uur