100 reparaties op vijfjarig bestaan

Wij kijken terug op een druk en gezellig lustrumfeest.


Onze vrijwilligers hebben deze dag top gemaakt! Het was druk. Er moest hard gewerkt worden. Maar liefst 71 reparaties werden tussen de feestelijkheden door bij het Science Centre verwerkt. En bij de locatie Delfshove 29 reparaties. Precies 100 bij elkaar. Met tezamen 40 aanwezige vrijwilligers. Een nieuw record!

 

 

Ook waren we vereerd met de aanwezigheid van oprichters Hans en Ria, wethouder Brandligt en de voltallige directie van het Science Centre. De defecte staafmixer en basedrum die ze meenamen gingen gerepareerd weer mee naar huis. Hun toespraken raakten onze trots. Zo positief waren zij over ons werk. Evenals de presentatie van professor Jaco Quist bij de borrel.  

 

Het eerstvolgende evenement in de komende vijf jaar is een gezamenlijk Repair Café op zondag 12 februari in De Papaver samen met de RC’s van Pijnacker, Nootdorp en Den Haag. In het volgende bericht de verdere details.

 

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

AGENDA

De komende maanden zijn in Delft de volgende Repair Café bijeenkomsten gepland:

Zaterdag 3 november 2018

Science Centre: Mijnbouwstraat 120
reparaties aanmelden van 11.00 tot 14.00 uur

Delfshove: Vorrinkplein 99
reparaties aanmelden van 11.00 tot 14.00 uur


Zaterdag 1 december 2018

Science Centre: Mijnbouwstraat 120
reparaties aanmelden van 11.00 tot 14.00 uur

Delfshove: Vorrinkplein 99
reparaties aanmelden van 11.00 tot 14.00 uur


Zaterdag 5 januari 2019

Science Centre: Mijnbouwstraat 120
reparaties aanmelden van 11.00 tot 14:00 uur

Delfshove: Vorrinkplein 99
reparaties aanmelden van 11.00 tot 14.00 uur