Handen wassen en repareren maar

Na overleg met Science Centre is besloten om het Repair Café deze aanstaande zaterdag, 7 maart, op die locatie gewoon door te laten gaan. Wel willen we je vragen om mee te werken aan een aantal maatregelen om de besmettingsrisico’s van het nieuwe coronavirus zoveel mogelijk te verkleinen, zoals beschreven op hun website:
tudelft.nl/sciencecentre/plan-je-bezoek/

Ook op de locatie Delfshove zou het Repair Café op 7 maart aanvankelijk gewoon doorgaan, zoals op 3 maart was aangekondigd. Op 5 maart hebben de verantwoordelijke personen bij Pieter van Foreest echter besloten om evenementen waarbij veel mensen dicht op elkaar aan het werk zijn voorlopig af te gelasten. Niet omdat het besmettingsrisico zoveel hoger is geworden maar omdat relatief veel bewoners in dit gebouw mogelijk extra kwetsbaar zijn in het geval zich hier toch een besmetting mocht voordoen.

HET REPAIR CAFË GAAT OP 7 MAART DUS
NIET DOOR BIJ PIETERS KAMERHUIS / DELFSHOVE,
EN WEL DOOR BIJ HET SCIENCE CENTRE.

Dus het is: Handen wassen en repararen maar. Onze vrijwilligers staan op 7 maart op de locatie Science Center weer smetteloos voor je klaar en helpen graag bij het repareren van allerlei kapotte voorwerpen zoals de computer, keuken-,  beeld- of geluidsapparatuur, speelgoed, textiel,  enz..

Weegooien? Welnee!
Neem uw reparatie mee
naar het Repair Café!

Wist je dat steeds meer mensen de weg naar ons Repair Café weten te vinden, het wordt steeds drukker. En omdat de belangstelling zo is toegenomen verwachten wij binnenkort onze deuren wat vaker te kunnen openen. Volgende maand hoor je er meer van.

Reparaties kunnen op zaterdag 7 maart zonder afspraak worden aangeboden tussen 11:00 en 14:00 uur op onze locatie Science Centre:

⇒ Science Centre, Mijnbouwstraat 120.

  • De nieuwe Sebastiaansbrug is volgens planning in het tweede kwartaal van 2020 klaar! Let voorlopig nog op de omleidingsborden. Zie ook de afbeelding hieronder. Parkeergelegenheid is er aan de achterkant van het gebouw.
  • Het bezoeken van het Repair Café is gratis. Wilt u dit combineren met een bezoek aan het Science Centre dan kan dit al vanaf € 4 per kind. Kinderen t/m 6 jaar gratis. Zie info op www.sciencecentre.tudelft.nl.
  • Deze afbeelding toont de huidige omleiding voor autoverkeer. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Bovenstaande afbeelding toont de huidige omleiding voor autoverkeer. 
Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
Kijk hier voor meer info op de site van het Science Centre.

 

 

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

NIEUWS

AGENDA
Deze maanden zijn in Delft de volgende
Repair Café bijeenkomsten gepland.

BEPERKT WEER OPEN:

Zaterdag 15 augustus 2020 van 11 - 14 uur
Science Centre: Mijnbouwstraat 120
Reparaties hier online aanmelden.

Zaterdag 5 sept. 2020 van 11 - 14 uur
Science Centre: Mijnbouwstraat 120
Binnenkort kan je hier online aanmelden.

Zaterdag 19 sept. 2020 van 11 - 14 uur
Science Centre: Mijnbouwstraat 120

Zaterdag 3 oktober 2020 van 11 - 14 uur
Science Centre: Mijnbouwstraat 120


VOORLOPIG AFGELAST:

Zaterdagen t/m september 2020
Delfshove: Vorrinkplein 99
Bijeenkomsten in het gebouw van Pieter van Foreest kunnen voorlopig nog niet doorgaan.Filmpje van student Eline